dilluns, 21 de gener del 2013

Elsa & Fred


Aquest títol del post és una doble recomanació, una pel·lícula i un restaurant.

La pel·liElsa & Fred, la vaig veure per casualitat a Versió espanyola, i em va agradar moltíssim.  És la  història de dues persones grans que amb la seva història d'amor veuen la darrera oportunitat de ser feliços. Amb frases molt eloqüents que et fan reflexionar sobre la vida i com passa de ràpid.

El resturant, Elsa y Fred, està al barri del Born, de Barcelona, i es defineix com Gastrobar.  El local és molt acollidor, la carta és senzilla, variada i molt gustosa, i tenen menú del dia entre setmana, el cap de setmana no ho sé.  També és un lloc molt recomanable per anar de tapes, o per prendre un cafè ... 


L'adreça és C/ Rec Comptal, 11 y la seva pàgina web és aquesta elsayfred.es

M.

El título del post hace referencia a una doble recomendación, una película y un restaurante.
La peli, Elsa & Fred, la vi por casualidad en el programa Versión Española, y me gustó muchísimo.  Es la historia de os ancianos que en su historia de amor ven la última oportunidad de ser felices.  Con frases muy elocuentes te hace reflexionar sobre la via y como pasa de rápido.
El restaurante, Elsa y Fred, está en el barrio del Born de Barcelona, y se define como Gastrobar. El local es muy acogedor, la carta es sencilla, variada y muy gustosa, tienen menú de lunes a viernes (los fines de semana no lo sé).  També es un local muy recomendable para ir de tapas, tomar un café ...
La dirección es C/ Rec Comptal, 11, y su página web es esta: elsayfred.es.

M.

If you like cinema and a good gastrobar I totally recommend you Elsa & Fred. The film, a good history about life and love, and the restaurant, a good restaurant in Barcelona. You can see more about the restaurant here.

3 comentaris:

  1. Hola y gracias por visitar mi blog. El cuello está tejido con punto medio alto y mide 52 centímetros por cada lado, está tejido en círculo cerrado y tiene 90 puntos.
    besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la info! En cuanto tenga un hueco me pongo a tejer.
      Muaks
      Maria

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!