dijous, 13 de desembre del 2012

La bufanda de la iaia

Què és la bufanda de la iaia? Tal i com posa a la seva web, La bufanda de la iaia és una iniciativa de la ONG Amics de la gent Gran i El Mundo al Revés, que té com a objectiu animar a la ciutadania solidària a que texeixin centenars de milers de bufandes per a donar-les a l'organitació Amics de la Gent gran, amb la finalitat de generar fons per a desenvolupar programes socials i ajudar a les nostres persones grans que ho passen malament.

El Grupet de les Arts ha teixit les seves bufandes.  I la meva germana (blava) , la meva mare (fucsia) i jo (verda), farem la següent aportació:


Us agraden?
M.


Qué es la bufanda de la iaia? Tal como pone en su página web, La bufanda de la iaia es una iniciativa de la ONG Amics de la Gent Gran y El Mundo al Revés, que tiene como objetivo animar a la ciudadanía solidaria a que tejan cientos miles de bufandas para donarlas a la organización Amics de la gent gran, con el fin de generar fondos para desarrollar sus programas sociales y ayudar a los mayores que lo están pasando mal.

El Grupet de les Arts ha tejido sus bufandas.  Y mi hermana (azul), mi madre (fucsia) y yo (verde) haremos la siguiente aportación:




Os gustan?
M.

2 comentaris:

  1. Quinee bufandes tan maques!! Jo compro les 3, que pel fred no hi ha res millor!!!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!