dijous, 15 de novembre del 2012

Reflexions ...


(Intentaré que aquest post sigui el més objectiu possible.  Aviso que no sé si ho aconseguiré.)

Heu vist les imatges de la manifestació d'ahir a Barcelona?  No aquelles que mostren la violència (dels mateixos de sempre), sinó aquelles imatges de persones normals i corrents, com tu i com jo, caminant i reivindicant pacíficament els drets de tots i totes; aquells drets dels treballadors que tant van costar conquerir, i que ens volen arrabassar a cop de Decret.

Milers de persones que expressaven el seu cansament i la seva decepció.  Gent gran, gent jove, estudiants, mares i pares amb els seus fills, treballadors i treballadores, ...

Algunes d'aquestes persones portaven pancartes que expressaven el sentir del poble.  Entre elles em va cridar l'atenció la d'una noia.  Per la part de davant deia: "Educación, Sanidad, Empleo, Cultura, Vivienda, Dignidad.  NO SON LUJOS" amb el dibuix d'unes tisores. I per darrera es veia la següent imatge:

No hem de perdre l'esperança, hem de pensar que tot el que ha de venir és molt millor, pensar en positiu sempre atreu allò positiu. Mirar al front i mai defallir.  O sigui que ENDAVANT!

M.

(Intentaré que este post sea lo más objetivo posible.  Aviso que no sé si lo conseguiré.)

¿Habéis visto las imágenes de la manifestación de ayer en Barcelona? No aquellas que muestran la violencia (de los de siempre), sino aquellas imágenes de personas normales y corrientes, como tú y como yo, caminando y reivindicando pacíficamente los derechos de todos y todas; aquellos derechos de los trabajadores que tanto costó conquistar, y que nos quieren arrebatar a golpe de Decreto.

Miles de personas que expresaban su cansancio y decepción.  Personas mayores, personas jóvenes, estudiantes, madres y padres con sus hijos, trabajadores y trabajadoras ...

Algunas de estas personas portaban pancartas que expresaban el sentir del pueblo.  Entre ellas me llamó la atención la de una chica.  La parte de delante decía: "Educación, Sanidad, Empleo, Cultura, Vivienda, Dignidad.  NO SON LUJOS" con un dibujo de unas tijeras.  Y por detrás se veia la siguiente imagen:



No debemos perder la esperanza, debemos pensar que todo lo que vendrá será muejor, pensar en cosas positivas siempre atrae cosas positivas.  Mirar al frente y nunca desfallecer.  Así que ADELANTE!

M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!